Verhuur Voorwaarden

Bij verhuur zijn de volgende spelregels en voorwaarden van kracht:

• Als een datum als “bezet” staat aangegeven in de verhuur kalender dan is onze blokhut ook daadwerkelijk bezet en kan er geen verhuur meer plaatsvinden.
  • De online verhuur kalender is altijd actueel!
  • Meerdere reserveringen op één dag is in geen geval mogelijk, ook niet als dit zo lijkt aangegeven in de agenda.
  • Verhuur op vrijdag(avond) is beperkt omdat de vereninging de blokhut dan gebruik voor eigen doeleinden. Bij verhuur voor een heel weekeind is dit echter in overleg wel mogelijk.
  • Op weekdagen (buiten vakanties) draaien ’s avonds onze groepen, de blokhut is in deze dagen niet beschikbaar voor verhuur.
  • Verhuur vindt alleen plaats aan groepen met volwassen begeleiding.
  • Verhuur is inclusief redelijk gebruik van gas/water en elektra t.b.v. gebruik in de blokhut.
  • Verhuur is exclusief gebruik van brandhout, scoutingmaterialen en telefoon.
  • Leden en bestuur van onze vereniging hebben ten allen tijde vrije toegang tot de blokhut
  • De borg wordt niet direct geretourneerd, maar binnen 14 dagen na aflopen van het huurcontract.
  • Onder verhuur wordt verstaan het verhuren van de accommodatie zonder inventaris als bedden, keukengerei of andere gebruiksartikelen.
  • De reservering is pas definitief wanneer de verhuurder het getekende contract retour heeft ontvangen.
  • In onze blokhut is het mogelijk om een feestje te organiseren, maar houdt er rekening mee dat er geen kopjes, schoteltjes of glazen aanwezig is. Onze blokhut is immers geen horeca gelegenheid.
  • Sancties bij overtreding van de Drank- en Horecawet zijn voor rekening van de huurder. Informatie met betrekking tot paracommercie vind u in de door ons ontvangen brief van de gemeente Borne.

Download hier de concept huurovereenkomst (PDF)