jul

Scouting Actief bij de BSO Kinderopvang Borne

Het is de eerste vakantieweek, dat betekent dat kinderopvang Borne werkt met een vakantieprogramma…en laat nou dinsdag 25 juli in het thema staan van ‘ Scouting’ !

Een mooie manier om de kinderen van de BSO in Borne te laten zien wie wij zijn en wat wij doen. We zijn deze ochtend geweest op 2 locaties, namelijk de Veste & de Wensinkhof. We hebben eerst vertelt wat scouting nou is, eigenlijk een plek waar je vies wordt en net iets meer mag dan thuis ! Maar ook, stoere spellen met elkaar doen en veel buiten zijn.

Na een klein praatje en wat vragen, gingen de kinderen in groepjes rouleren over drie activiteiten; een speurtocht buiten, een toren maken van spekjes en spaghetti en poffertjes maken op een blikje. De poffertjes smaakten uiteindelijk erg lekker ! Door het enthousiasme van de kinderen en leiding, hebben we met elkaar een leuke ochtend gehad.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink . Reacties zijn gesloten, maar je kan een trackback achter laten: Trackback URL.