Aanmelden lidmaatschap

Velden met een * zijn verplicht

Wat leuk dat je lid wilt worden van onze vereniging! Het aanmelden gaat altijd in samenspraak met de groepsleider van de desbetreffende groep.

Heb je nog geen contact gehad met de groepsleider doe dit dan eerst. Dit kan door op de draaiavond zelf te overleggen, contact op te nemen via de contactpagina, of wanneer je nog geen kennis hebt gemaakt met onze vereniging, door eerst een keer te proefdraaien.

Ben je 18 jaar of jonger, dan moeten je ouders / voogd je aanmelden.

Gegevens ouder/voogd (of indien 18 jaar of ouder, je eigen gegevens):

Help Tekst

Zonder BIC code kan de aanmelding niet verwerkt worden!
Zie www.ibannl.org om uw BIC nr op te vragen.

Algemene voorwaarden lidmaatschap

• De kosten van het lidmaatschap bedragen 28,50 per kwartaal.
  • De kosten van het lidmaatschap worden vooraf, per automatische incasso geïncasseerd, vanaf opgeven IBAN rekeningnummer.
  • Het lidmaatschap gaat in op de 1e dag van de volgende maand.
  • Bij opzeggen van het lidmaatschap wordt het lidmaatschap beëindigd aan het einde van het huidige kwartaal.
  • Lees hier de overige aanvullende algemene voorwaarden

Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt t.b.v. de ledenadministratie en vertrouwelijk behandeld. De gegevens worden niet aan derden verkocht en uitsluitend ter beschikking gesteld aan Scouting Nederland. Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met de ledenadministratie;
Moniek Slijp, email: ledenadministratie@scouting-stephanus.nl