sep
25

85-jarig bestaan groots gevierd met jubileumkamp

Scouting St. Stephanus Martina viert 85 jarig bestaan

Dat moet natuurlijk gevierd worden. In het weekend van vrijdag 22 september tot en met zondag 24 september zijn alle speltakken gelijktijdig op kamp geweest. De eerste avond was voor de verkenners, jonge Rowans, oude Rowans en bestuur. Er werd gelaserquest op het terrein met verschillende teams tegen elkaar. Zaterdag sloten de andere groepen aan. Rond het middaguur werd het kamp geopend door voorzitter Roy Lansink. Het jongste en oudste jeugdlid werden uitgenodigd om samen de vlag te hijsen.
De kamporganisatie gaf uitleg over het spel voor deze middag. Een groots zeskamp stond op de planning. Met GPS-tracker gingen 7 groepen op pad. Op zoek naar de zes spellen die waren uitgezet. Bijvoorbeeld een grote stormbaan, brandweerspel en rups-estafette.
Na het zeskamp konden we al snel genieten van een heerlijke stamppot. Met z’n allen aan de lange tafels.
In de avond was er nog een dropping. Toen iedereen terug was, konden we genieten van een heerlijk kampvuur.
De zondagochtend bestond voornamelijk uit een groot ontbijt, opruimen en misschien nog even springen op de stormbaan. Daarna werd de vlag weer gestreken en was dit jubileumkamp alweer voorbij. Over 5 jaar komt er weer een nieuw groots jubileumkamp.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink . Reacties zijn gesloten, maar je kan een trackback achter laten: Trackback URL.